Meistä

Tervetuloa Ravintola Bella Marinaan!

Olemme vuonna 2020 perustettu ravintola. Tuolloin vallitseva maailmantilanne oli hankala, mutta halusimme tehdä kaikkemme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme nautintoja hyvän ruoan, juomien ja yhdessäolon merkeissä.

Trip advisor

MICHELIN GUIDE

START DINING

Olemme vuonna 2020 perustettu ravintola.

Tuolloin vallitseva maailmantilanne oli hankala, mutta halusimme tehdä kaikkemme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme nautintoja hyvän ruoan, juomien ja yhdessäolon merkeissä.
Etsimme Suomesta pitkään arvoillemme soveltuvaa ravintolatilaa. Tämän myötä löysimme meidän näköisen paikkamme Herttoniemenrannasta meren ääreltä, venesataman välittömästä läheisyydestä. Ravintolamme on täysin lisensoitu ja olemme tarkkoja korkeasta laatutasostamme. 

Hekilökuntamme on Teitä varten valmiina täyttämään vaativimmatkin toiveene. Olemme koko perheen ruokapaikka, ystävien kohtaamispaikka tai paikka minne voit tulla rentoutumaan kaikilla aisteillasi muuten vain. Sijaintimme ansiosta nautit välittömästä meren läheisyydestä ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta luonnon omasta taideteoksesta. Intohimomme on laadukkaista ja tuoreista raaka-ainesta valmistettu välimerellinen ruoka, kuten myös tarkoin valikoitu juomalista. 

Juuremme tulevat välimerellisestä ruokakulttuurista. Elämme positiivisuuden kautta ja suurin voimavaramme on kohdata ihmiset hymyillen. 

Haluamma olla jakamassa iloa Teidän kanssa, teidän hymy on meidän hymymme!

EATING // DRINKING // LIVING
© Bella Marina